Geocaching: 12-12-12


Geocaching 12-12-12

Već iz samog naslova našeg današnjeg teksta možete zaključiti o čemu vas danas želimo informirati. Sigurno ste već upoznati s tim da datum 12. 12. 2012. nosi tri iste brojke u sebi i da se takvo nešto neće skoro ponoviti i zbog toga je tako popularno pisati o njemu.

Na taj dan opet se pozivaju svi članovi geocaching zajednice diljem svijeta da odu pronaći barem jedan sakriveni geocache spremnik ili da prisustvuju događaju odnosno nekom druženju geocachera (eng. event). Možda vam je već poznato od prije kada se na prijestupni dan 29. veljače 2012. g. također pozivalo geocachere da isto to učine. Mi smo tada otišli u geocaching i zaprimili virtualni suvenir na našoj web stranici. Također ni ovaj puta nećete ostati "praznih" ruku, jer ovaj puta geocaching zajednica će vam također "dati" suvenir.

Jedini su uvjeti da imate gps uređaj i pristup Internetu, da ste se besplatno registrirali kao geocacher, te tako pridružili svjetskoj geocaching zajednici, i da ste naravno svoj pronađeni geocache spremnik logirali tog datuma na web stranici objavljenog geocachea.

Mi otprilike već znamo kako bi suvenir trebao izgledati, a na vama je da saznate i zaradite svoj vlastiti virtualni suvenir.

Na području od Donjeg Miholjca pa do Osijeka imate postavljenih 30-tak aktivnih geocacheva koji samo čekaju novog pronalaznika. Imajte na umu da će vam njihovo pronalaženje biti dodatno začinjeno činjenicom da je većina njih trenutno prekrivana bijelim pokrivačem :)

Ako pak odlučite prisustvovati događaju (eventu) tj. susretu geocachera za to se pobrinuo geocacher Dr. Zagy i objavio event pod nazivom 12.12.12. in Osijek. Mi ćemo biti tamo, pa eto pridružite nam se i Vi.

Sve detaljnije informacije o susretu možete saznati na web stranici eventa:

12.12.12. in Osijek (pogledajte)

I zapamtite da nije svrha dobiti suvenir odnosno nekakvu nagradu već otići na otvoreno, sve brige nakratko ostaviti postrance i dobro se zabaviti s vašim prijateljima, obitelji, onim najmilijima i onim najmlađima :)

Tekst napisan:


Autori: Matko & Maja

Geocaching.com Geocaching Maps Geocaching Hrvatska Forum hrvatskih geocachera Geocaching video Printabilni logsheetovi Statistički pokazatelji Rang lista hrvatskih geocachera Offline karte za download Pathtags - stvarni suveniri Logiranje pratećih oznaka Geokrety.org

MAPA STRANICE


NAŠA GEOCACHING STATISTIKA


Naša statistika

PRATITE NAS PUTEM OSTALIH DRUŠTVENIH MREŽA