NOVOSTI I DOGAĐANJA:


Novi linkovi na webu

Na webstranici odsada imate i dva nova linka u sidebaru: geocachevi u Hrvatskoj i GIFF. Za listu novopostavljenih geocacheva u Hrvatskoj morati ćete prethodno biti logirani sa svojim geocaching računom.

Objavljeno:

Bilo jednom u osječkom trgovačkom centru

Što se to odvilo u jednom osječkom trgovačkom centru i što je uslijedilo nakon toga pročitajte s ovog linka.

Objavljeno:

Tekst: Blago nama

Malo smo se poigrali sa igrom riječi i otuda naziv teksta "Blago nama". O čemu je točno riječ možete pročitati sa sljedeće poveznice.

Objavljeno:

Izlazak van

U našoj kolumni tekstova izašao je i novi naslov. Što mi to sada brbljamo tamo saznat ćete ako kliknete ovdje.

Objavljeno:

Geocache: Upravna zgrada (Pallace Gutmann)

Palača Gutmann

Četvrto mjesto u našim postavljenim cachevima zauzima po našem mišljenju najljepša zgrada u gradu Belišću. Što smo napisali o njemu pročitajte s ove poveznice.

Objavljeno:

5 savjeta na geocaching evenrima

U sekciji zanimljivosti sa geocaching blog stranice preveli smo tekst o kako započeti razgovor na geocaching eventima. Koji se savjeti predlažu pročitajte ovdje.

Objavljeno:

S papirom u geocaching

Naša kolumna je dobila novi tekst. Pročitajte naše viđenje čemu papir u geocachingu s ove poveznice.

Objavljeno:

Pretvori namršteno lice u nasmiješeno

U sekciji zanimljivosti objavili smo novi tekst naziva Pretvori namršteno lice u nasmiješeno. Čemu ovakav naziv teksta saznajte s ovog linka.

Objavljeno:

Budi i ti dio CITO eventa

Kako nam se bliži Dan planeta Zemlje, a time i CITO eventi u svijetu geocachinga tako smo se o tome raspisali na našoj stranici. Što smo objavili pročitajte ovdje.

Objavljeno:

Get together & repair

U našoj kolmuni objavljen je novi tekst povezan uz geocaching evente naziva Get together & repair. Tekst možete pročitati sa ovog linka.

Objavljeno:

Tekst: Treći geocacher

S velikom radošću možemo objaviti i ovaj tekst. Dakle tko je treći geocacher i zašto smo sretni pročitajte s ove poveznice.

Objavljeno:

Drveće i geocache

Kako i sam naslov govori malo smo se raspisali o sakrivanju geocacheva po drveću. Koji je naš osvrt i mišljenje o svemu pročitajte s ovog linka.

Objavljeno:

Koji su nam bili najbolji eventi?

Na trenutak smo zastali i prisjetili se najboljih evenata kojima smo mi prisustovali. Koji su to i što smo napisali pročitajte s ovog linka.

Objavljeno:

Stagnira li geocaching u Hrvatskoj?

U našoj sekciji kolumna naših tekstova objavili smo novi tekst i tako odlučili ponovno pisati o svemu što nam zaokupi misli. Što nas je sada okupiralo pročitajte s ovog linka.

Objavljeno:

GIFF 2016.

GIFF 2016. logo

Geocaching International Film Festival ili skraćeno GIFF 2016. Što se ove godine na temu geocachinga prikazivalo na bijelom platnu pročitajte i pogledajte putem ove poveznice.

Objavljeno:

Članak o geocachingu u Večernjem listu

Event u Frkanovcima nije prošao neopaženo za medije. Pročitajte članak kojeg je za Večernji list sročio novinar Ivica Beti.

Objavljeno:

Pokemon Go & Geocaching

U našoj sekciji GEOCACHING objavili smo tekst koji se ne tiče isključivo geocachinga, ali zasigurno će ostaviti traga i u geocachingu. Što se krije iza aplikacije Pokemon Go i kakve su poveznice s geocachingom pročitajte sa sljedećeg linka.

Objavljeno:

Kako pronaći geocache?

U našoj sekciji GEOCACHE nadodali smo i jedan tekst koji smo davno trebali objaviti. Za vas smo napisali par savjeta kako se ponašati na lokaciji geocachea tj. koje savjete pratiti kako bi lakše uočili i dohvatili skrivenu kutiju. Više o tome pročitajte putem ove poveznice.

Objavljeno:

Geocache: Zvjerinjak

Pogled prema Zvjerinjaku

Naš treći postavljeni cache krije se u Zvjerinjaku. Gdje je ta lokacija i što smo opisali pročitajte s ovog linka.

Objavljeno:

Geocache: Most 107. brigade HV

Most 107. brigade HV

Opisali smo naš drugi postavljeni geocache kod mosta na rijeci Dravi u Belišću. Što smo sve napisali i čega se sve uspjeli prisjetiti pročitajte s ove poveznice.

Objavljeno:

Pišemo o geocachevima

Da, mi jednostavno moramo o nečemu pisati. Nova ideja se krila u samim geocachevima. Pisat ćemo vam o našim, vašim i njihovim cachevima pazeći da ne otrkijemo previše, a tek toliko da ih potrčite pronaći. :) Link koji želite posjetiti krije se ovdje.

Objavljeno:

Sekcija Zanimljivosti

U našoj navigacijskoj traci smo dodali sekciju Zanimljivosti. To je treći i posljednji korak koji obuhvaća zanimljivosti iz svijeta geocachinga. U toj sekciji ćemo prevoditi pomno odabrane i nama najzanimljivije i poticajne tekstove stranih web stranica koje pišu o geocachingu.

Objavljeno:

Aplikacija Geocaching®

Ekipa iz GeocachingHQ je napravila Geocaching® aplikaciju. Aplikacija sada objedinjuje nekadašnje dvije aplikacije u jednu. Aplikacija je sama za sebe besplatna međutim da bi imali pristup svemu što aplikacija nudi morate biti premium član geocaching zajednice. Baš zbog tog aspekta nećemo stavljati tu aplikaciju na naš web već ćemo vam priložiti linkove gdje si ju i sami možete preuzeti.

Objavljeno:Geocaching.com Geocaching Maps Geocachevi u HrvatskojGeocaching Hrvatska Forum hrvatskih geocachera GIFF video uratci Geocaching video Printabilni logsheetovi Statistički pokazatelji Rang lista hrvatskih geocachera Offline karte za download Pathtags - stvarni suveniri Logiranje pratećih oznaka Geokrety.org

MAPA STRANICE


NAŠA GEOCACHING STATISTIKA


Naša statistika

PRATITE NAS PUTEM OSTALIH DRUŠTVENIH MREŽA