Geocaching u svemiru


Geocaching in space logo

Možda vas malo zbunjuje naslov međutim sakriveni geocache zaista postoji već u svemiru, a ovoga puta će se u svemiru "naći" i travel bug imena International Space Station Travel Bug. Nju će u svemir sa sobom ponijeti Nasin astronaut Rick Mastracchio tijekom svog posjeta Međunarodnoj svemirskoj stanici. Namjena ove putujuće bube je edukacijske prirode i ima za cilj poučiti učenike i studente o geografiji i o Geocachingu. Više o samoj putujućoj bubi i opširnije o njenoj zadaći saznajte putem ovog linka.

Mastracchio će otići u svemir 7. studenog 2013. g. u 17:08 sati po našem vremenu. Svi vi koji ste geocacheri ili želite postati jedan od njih ukoliko na dan 6. ili 7. studenog logirate da ste prisustvovali nekom eventu zaprimit ćete virtualni suvenir „Geocaching in Space“.

Moramo naglastiti kako je na ta dva dana u studenom već sada premašena brojka ikad zakazanih susreta geocachera diljem svijeta. Naime, brojka je već premašila 110 susreta koji će biti održani posvuda. Jednom takvom eventu geocachera ćemo i mi prisustvovati i nije daleko ukoliko nam se želite i vi pridružiti. Cilj nam nije toliko zaprimiti suvenir na naš geocaching profil koliko nam je bitnije susresti se sa prijateljima geocacherima i podijeliti nove avanture iz hobija koji nas sve povezuje. Ali, naravno, suvenir je uvijek dobrodošao u našoj evidenciji :)


Ispod Vam prilažemo link na event u Osijeku gdje i Vi možete zaraditi svoj virtualni suvenir:

Geocaching Rockets into Space (Event) - Osijek,CRO


Tekst napisan:


Autori: Matko & Maja
Geocaching.com Geocaching Maps Geocaching Hrvatska Forum hrvatskih geocachera Geocaching video Printabilni logsheetovi Statistički pokazatelji Rang lista hrvatskih geocachera Offline karte za download Pathtags - stvarni suveniri Logiranje pratećih oznaka Geokrety.org

MAPA STRANICE


NAŠA GEOCACHING STATISTIKA


Naša statistika

PRATITE NAS PUTEM OSTALIH DRUŠTVENIH MREŽA