Međunarodni dan Geocachinga


Međunarodni dan Geocachinga

Trećeg vikenda u mjesecu kolovozu geocacheri diljem svijeta svake se godine udružuju ne bi li proslavili Međunarodni dan Geocachinga. To je dan posvećen onom što volite - geocachingu. Već samim tim što postoji jedinstven dan za geocachere je dovoljno da ih to povezuje širom svijeta kroz: zajednička druženja, izmjenjivanje iskustava i dojmova s prijašnjih potraga za geocachevima, te stvaranju novih uspomena i avantura u novim zajedničkim potragama. Ali da bi ostao trajan trag na Međunarodni dan geocachinga, svi koji budu sudjelovali na eventima (grupnim okupljanjima geocachera) ili koji na taj dan logiraju bar jedan pronađeni geocache primit će virtualni suvenir na svoj profil na geocachingu.com. Možda vama i ne zvuči kao neka nagrada, ali pravim geocacherima nagrade ni nisu smisao svega što ova aktivnost predstavlja.

Odlazak ili bavljenje geocachingom je prilika da se vaša obitelj ili prijatelji nanovo okupe, druže i zabave izvan četiri zida kuće. Gledajte na geocaching kao na izlet u prirodu gdje su već standardne aktivnosti poput roštiljanja, kupanja, odmaranja dodatno začinjene pronalaskom, kako mi volimo reći "skrivenog blaga" tj. geocachea. I u pravu ste ako ste pomislili da je to idealna zabava za one najmlađe koji će vjerojatno najviše uživati u potrazi za geocacheom.

A sada cijelo to druženje prethodno opisano podignite na višu razinu gdje se vi kao odrasle osobe družite, upoznajete sa mladim ljudima diljem svijeta koji isto vole roštiljanje, zabavu i druženja dugo u noć. To je ono što geocaching ponajviše nudi isključivo tog trećeg vikenda u mjesecu kolovozu. Mega-eventi ili masovna okupljanja koja broje više od 1500 prisutnih registriranih geocachera su idealna prilika za upoznavanje novih osoba i stvaranje novih prijateljstava.

Što drugo poručiti nego isprobajte, povežite se sa prijateljima i pođite na takva druženja. Zabave, dogodovštine i ponajviše uspomena sigurno vam neće nedostajati.

Tekst napisan:


Autori: Matko & Maja
Geocaching.com Geocaching Maps Geocaching Hrvatska Forum hrvatskih geocachera Geocaching video Printabilni logsheetovi Statistički pokazatelji Rang lista hrvatskih geocachera Offline karte za download Pathtags - stvarni suveniri Logiranje pratećih oznaka Geokrety.org

MAPA STRANICE


NAŠA GEOCACHING STATISTIKA


Naša statistika

PRATITE NAS PUTEM OSTALIH DRUŠTVENIH MREŽA