Geocaching - princip online registracije


Besplatna registracija

Uspjeli smo vas zainteresirati idejom o geocachingu te i vi želite postati geocacher? Što dalje? Ovdje ćemo vam u kratkim crtama pokušati objasniti princip besplatne online registracije na službenoj geocaching web stranici.

Kako bi pokrenuli postupak registracije trebate imati pristup Internetu te otići na sljedeću web stranicu:

https://www.geocaching.com/membership/register.aspx?type=basic


Nakon što popunite prazna polja stavite kvačicu na kućicu - I Have Read and Agree to the Terms of Use and Privacy Statement, te potvrditi klikom miša na Create My Account.

Na vašu e-mail adresu koju ste unijeli prilikom registracije biti će poslan e-mail. U tom e-mailu morate klikom potvrditi na web adresu koja se nalazi ispod user name i validation code. Kada ste to napravili mora vam se otvoriti web stranica kod koje pri vrhu piše: „Thanks! Your account is now validated.“ Tako znate da je vaš račun aktivan i da ga možete koristiti pri opciji log in gdje ukucate vaš user name i password koji ste sami odabrali prilikom popunjavanja registracijskog obrasca.

Registracija je gotova i vi ste se ulogirali na vaš profil sa vašim korisničkim imenom i lozinkom. Ono što želite sada je dobiti informaciju o sakrivenim cachevima na vašem ili širem području. To ćete učiniti na sljedeći način:

  • ukucajte sljedeću web stranicu: http://www.geocaching.com/map/default.aspx
  • u opciju zoom to adress unesite ime grada u kojem želite pronaći geocacheve
  • odzumirajte kartu kako biste uočili sve geocacheve u tom gradu
  • klikom na jednog od njih dobivate podatke o tom geocachu (napomena: morate biti prethodno ulogirani, jer u protivnom GPS koordinate cachea neće biti vidljive)

Tekst napisan:


Autori: Matko & Maja
Geocaching.com Geocaching Maps Geocaching Hrvatska Forum hrvatskih geocachera Geocaching video Printabilni logsheetovi Statistički pokazatelji Rang lista hrvatskih geocachera Offline karte za download Pathtags - stvarni suveniri Logiranje pratećih oznaka Geokrety.org

MAPA STRANICE


NAŠA GEOCACHING STATISTIKA


Naša statistika

PRATITE NAS PUTEM OSTALIH DRUŠTVENIH MREŽA